2019 Yılının Son Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

Türkiye Döküm Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu 2019 yılının son toplantısını 23 Aralık Pazartesi Günü Dernek Merkezimizde gerçekleştirildi.

Toplantıda Derneğimizin son 1 yılda gerçekleşen faaliyetleri hakkında Yönetim Kurulu Üyelerine bilgi verildi.

30 Kasım - 1 Aralık tarihlerinde İzmir'de gerçekleşen Ulusal Döküm Kongresinin raporu Yönetim Kurulu ile paylaşıldı. TÜDÖKSAD Akademi çatısı altında süregelen eğitim faaliyetlerinin 2019 yılı raporunun yanı sıra 2019 yılında başlatılan ve bu sene 6 tane gerçekleştirilen uzaktan eğitim programlarının genel değerlendirilmesi yapıldı.

Kullanılmış Döküm Kumunun Geri Kazanımı ve Bertarafı üzerinde Tüdöksad tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yapılan çalışmaların devam ettiği bilgisi verildi. Tüdöksad İş Geliştirme Uzmanı Tunçağ Cihangir Şen'in üzerinde çalıştığı ''Bakır Döküm Envanter'' çalışması sonuçları Yönetim Kurulu Üyelerimizle paylaşıldı.

TÜDÖKSAD'ın desteğiyle sektörle buluşan, Yüksek Mühendis Günnur Dikeç'in büyük ilgi gören kitabı ''Döküm Teknolojisi'' nin 2.baskısının hızlıca hazırlanarak 2020 Ocak ayında okuyuculara sunulması kararlaştırıldı.

Toplantı sonrasında, Tedarikçi Üyelerimiz ile bir araya gelen Yönetim Kurulumuz 2019 yılı konjonktür değerlendirmesi ve yeni dönem faaliyetleri hakkında üyelerimizi bilgilendirdi. 

 

TÜDÖKSAD, Dünya Dökümcüler Birliği ve Avrupa Dökümcüler Birliği Üyesidir.

İŞ BİRLİKLERİMİZ

TÜDÖKSAD, CHROMAFOR (Erasmus+ KA202) projesinin bir ortağıdır.
TÜDÖKSAD, Türkiye Döngüsel Ekonomi Platformunun bir üyesidir
Rakamlarla TÜDÖKSAD
6.5 Milyar

Türkiye Döküm İhracatı (Euro)

2

Türkiye'nin Avrupa Döküm Üretim Sıralaması

1976

Kuruluş Tarihi

194

TÜDÖKSAD Üyelerinin Sayısı