TÜDÖKSAD, MAKFED ve TÇÜD’den Sektörel İş Birliği Toplantısı

TÜDÖKSAD adına Yönetim Kurulu Üyemiz Arda Çetin, MAKFED Genel Sekreteri Zühtü Bakır ile birlikte Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan’ı ziyaret etti.

Daha önce Ekim ayında Sn. Arda Çetin ve genel sekreterimiz Tunçağ Cihangir Şen ile yapılan görüşmenin devamı niteliğindeki bu ziyaret, bu kez MAKFED’in de katılımıyla daha geniş kapsamlı bir değerlendirme fırsatı sundu.

Toplantıda; sanayi sektörünün ortak mevzuat çalışmalarında birlikte hareket etmesi, kamu kurumları ile yürütülen bilgi paylaşımlarında koordinasyon sağlanması ve ortak sorun alanlarında iş birliğinin güçlendirilmesi konularında yeniden görüş birliğine varıldı.

TÜDÖKSAD olarak, döküm sanayinin ortak çıkarlarını savunmak ve sektörler arası güçlü iletişimi desteklemek adına iş birliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.

TÜDÖKSAD, Dünya Dökümcüler Birliği ve Avrupa Dökümcüler Birliği Üyesidir.

İŞ BİRLİKLERİMİZ

TÜDÖKSAD, CHROMAFOR (Erasmus+ KA202) projesinin bir ortağıdır.
TÜDÖKSAD, Türkiye Döngüsel Ekonomi Platformunun bir üyesidir
Rakamlarla TÜDÖKSAD
9.5 Milyar

Türkiye Döküm İhracatı (Euro)

2

Türkiye'nin Avrupa Döküm Üretim Sıralaması

1976

Kuruluş Tarihi

198

TÜDÖKSAD Üyelerinin Sayısı